Pālekt uz saturu

Epiphone - Les Paul Special II (apskats)

• Please log in to reply
53 atbildes uz šo tēmu

#41 Exprimer-Solo

Exprimer-Solo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 42 raksti

Pievienots 23 February 2009 - 08:30 PM

kadam ir pieejama shijai gi4ai elektronikas shema, nu ka jasavieno. UN cik iisti biezs ir bats korpuss?

#42 Erx

Erx

Biedrs

• Members
  • PipPip
  • 18 raksti

Pievienots 28 March 2009 - 07:20 PM

ew, kur to gitaru var nopirkt ieksh Lv?

#43 DaVinci

DaVinci

Jauniņais

• Members
  • Pip
  • 1 raksti

Pievienots 19 July 2009 - 10:56 AM

Es savu pirku Rīgā
http://www.muzikascentrs.lv/ ;)

#44 Pinto

Pinto

Savējais

• Members
  • 29 raksti
  • LocationRīga

Pievienots 29 July 2009 - 09:49 PM

Man viens draugs ieteica Epiphone un Gibson pirkt pie www.guitarshop.lv viņš esot nopircis vienu gīču un ir ļoti apmierināts. Cenas tur esot labas. Tā arī darīju. Internetā var izvēlēties gīču. Pēc tam ir jānoslēdz līgums un jāsamaksā naudu un ģitāra tiek atvesta no ārzemēm 2 nedēļu laikā. ģitāru atveda svaigu oriģinālajā iepakojumā. Viss strādā perfekti, esmu apmierināts.
Rock N Roll for ever!

#45 leqer

leqer

Spēlmanis

• Members
  • 82 raksti
  • LocationRīga

Pievienots 16 October 2009 - 08:09 AM

Man pašam ir epiphone sg special II un jau gadus 4 spēlēju un esmu apmierināts. Pirku īrijā, kur piedāvājumā bija viss komplektiņš. Nekas ne grab, krāsa ok, ķirsarkana joprojām. Tikai drūms fonējums, bet tas jau laikam no kā cita atkarīgs. Iesācējiem, kā man, ideāls varientiņš! :nod:
<(-_-)>

#46 cp

cp

Spēlmanis

• Members
  • 113 raksti
  • LocationRiga

Pievienots 09 November 2009 - 10:16 PM

Kurs labaaks,Epiphone Les paul II vai Epiphone Les paul 100??? Atskiriiba starp viniem 70Ls.

#47 hard_core

hard_core

Ģitāras griezējs

• Members
  • 230 raksti
  • LocationSaldus

Pievienots 10 November 2009 - 08:20 PM

itkaa jau les paul 100..

#48 cp

cp

Spēlmanis

• Members
  • 113 raksti
  • LocationRiga

Pievienots 10 November 2009 - 11:18 PM

Kaadam ir bijis Les Paul 100???Kaadas atsauksames?

#49 noks

noks

Savējais

• Members
  • 23 raksti

Pievienots 05 February 2010 - 10:22 AM

Danucis teica:

*Cena:
- 100ls

ej nu? kur?

#50 estee

estee

Spēlmanis

• Members
  • 62 raksti

Pievienots 05 February 2010 - 11:55 AM

cp teica:

Kaadam ir bijis Les Paul 100???Kaadas atsauksames?

Man ir, NESALĪDZINĀMI labāks par special, 100 jau var pieskaitīt pie normāliem epiphoniem

#51 Rihins

Rihins

Spēlmanis

• Members
  • 73 raksti
  • LocationRiga

Pievienots 15 August 2010 - 10:08 PM

Man ir epiphone Les paul 100 ! Ljoti apmerina skanja,erti speleet! Ari gitaras skolotajs teica ka no tadas neatteiktos ;) Plus vel izskatiiga pec velna! Nopirku Kanada pa 310 dolaariem! Tagad salidziniet ar Latvijas cenu! Vai nav smiekliigi :D Tads uzcenojums , tas nav normaali! Ja perkat gitaru tad labak pasuutiet vai ari ja ir iespeja noperciet aiz robezhas!
Barspins

#52 andziks

andziks

Jauniņais

• Members
  • Pip
  • 8 raksti

Pievienots 30 September 2010 - 08:57 PM

nu nez, kanādā pirki pa 310 kanādas dolāriem? rekur pa 195lvl, liekas, nemaz tik dārgi nav, ja negribās čakarēties ar muitām, piegādēm:
http://www.muzikasce...uments/view/408

#53 steinmanisk

steinmanisk

Ģitāras griezējs

• Members
  • 286 raksti
  • LocationPārdaugava

Pievienots 08 October 2010 - 01:44 PM

Pēc būtības neko sūdīgāku par LP Special II nav iespējams iegādāties. Ne šajā cenu kategorijā, ne vispār.

Atvainojos, protams, par negatīvo postu, bet nu šis tiešām ir unikāls modelis. Es te nelādējos tāpat vien, ir bijusi saskare (par laimi, ļoti īslaicīga) ar šo modeli, un varu secināt to, ka, ja vien ir iespēja, no šīs ģitāras ir jāturas pa gabalu. Stagg un Apollo šim blakus ir bērna šļupsti.

Vīri, kas ir iedomājušies mainīt kolkas, noņēmējus, tiltus un visu ko citu, padomājiet, vai izdevīgāk nesanāks nomainīt ģitāru, jo special II ar Les Paul nav pilnīgi nekāda sakara un cerētais tonis tā arī tur neuzradīsies.
Crap in - crap out*

*No sūda vasku neizspiedīsi.

#54 Jaaniic

Jaaniic

Ģitāras griezējs

• Members
  • 405 raksti
  • LocationRīga

Pievienots 23 September 2011 - 10:35 AM

Jaaniic teica:

Man arii taada, bet negrab...un stiigas arii naw taalu no griffa...vieniigais, ko varu pateikt, ir tas, ka prasaas labaaki nonjeemeeji, jo kkaa liekaas ka nevelk biki vinji... :)

Manas domas par šo ģitāru mainījušās kā par pagali. Kad biju jauns, tad likās superīgākā manta, bet noņēmēji tik slikti, ka man vienu brīdi bija Stagg, kas skanēja labāk...grifs arī pēc laika sāka locīties(pēc 6 mēnešiem!!!) un ladas saspraudis kāds ķīniešu bērns bez jebkādiem instrumentiem...ar gadiem aug prasības pret instrumentiem un sāc saprast, kas ir kas. Iesācējam gan vēljoprojām ieteiktu...
Fender Blacktop Telecaster CAR/maple -> Korg Pitchblack, Roland Double Beat Fuzz, Boss SD1, Boss OS2, Boss RE20 -> Fender Super Champ XD/Ibanez TBX150R | EBow

0 Lietotāji(s) lasa šo tēmu

0 biedri(s), 0 viesi(s), 0 anonīmi(s) lietotāji(s)

gandrs.lv gitarspele.lv banner