Sīcoņa kombī.
Started By Puikaarpagali, Nov 30 2009 06:00 PM
10 atbildes uz šo tēmu
Pievienots 30 November 2009 - 06:00 PM
Sveiki. Tātad man ir Elektrika, kas caur Marshall Jackhemmer JH-1 palaista uz kombi.
Problēma tāda ka kad arlaistas ir stīgas, tad kombikā tāda sīcoša skaņa. kad pieskaros kaut nedaudz stīgām vai metāla vada galam vai pedālim vei pedāļa adaptera otrajam spraudnim, tad tā sīcoņa pāriet. Kā atlaiž tā atkal. Varbūt kāds var izskaidrot kāpēc tas tā ir.
Paldies.
Problēma tāda ka kad arlaistas ir stīgas, tad kombikā tāda sīcoša skaņa. kad pieskaros kaut nedaudz stīgām vai metāla vada galam vai pedālim vei pedāļa adaptera otrajam spraudnim, tad tā sīcoņa pāriet. Kā atlaiž tā atkal. Varbūt kāds var izskaidrot kāpēc tas tā ir.
Paldies.
Tun dun dun dun tun dun
Tun dun dun dun tiv tiv...
Tun dun dun dun tiv tiv...
Pievienots 30 November 2009 - 06:48 PM
1. var. Iedzen zemē metāla mietu un ar ķēdi savieno giču un mietu.
2. var. Ar atsevišķu vadu savieno giču un ,piemēram, radiatoru.
Tev nepieciešams sazemēt aparātus.
2. var. Ar atsevišķu vadu savieno giču un ,piemēram, radiatoru.
Tev nepieciešams sazemēt aparātus.
Pievienots 30 November 2009 - 06:51 PM
Puikaarpagali teica:
Sveiki. Tātad man ir Elektrika, kas caur Marshall Jackhemmer JH-1 palaista uz kombi.
....
Varbūt kāds var izskaidrot kāpēc tas tā ir.
....
Varbūt kāds var izskaidrot kāpēc tas tā ir.
Slikts zemējums un liels gain.
Var mēģināt pamainīt vadu no ģitāras, ja tas štruntīgs, arī tad vairāk fonē. Var pamēģināt mazāku gain, parasti visi griež aplam augstu, skaņa sanāk tieva kā oda zarna, un pretīgāka par pirdienu. Jo lielāks gain, jo "mazāka" skaņa - "less is more". Vēl var pacelt noņēmējus tuvāk stīgām, būs lielāki līmeņi, attiecīgi vajadzīgs mazāks gain. Visbeidzot, domāt par kādiem high-gain noņēmējiem, tikai ja ģitāra nav izcila, nez vai ir vērts.
Vispār no fona pilnīgi neizvairīsies nekādi, var tikai samazināt.
On stage ir redzēts, ka veči liek trokšņu spiedējus vēl pirms visas pārējās elektronikas.
Tikai neklausi gudrajam padomu devējam Westam - izbliezīsi vēl visu elektroniku, un pats pa nagiem norausies. Ar elektrību nejoko.
Pievienots 30 November 2009 - 07:47 PM
2tritones teica:
Tikai neklausi gudrajam padomu devējam Westam - izbliezīsi vēl visu elektroniku, un pats pa nagiem norausies. Ar elektrību nejoko.
:D :D :D
es, kā reize, esmu elektriķis
Tu daudz tādus ģitāristus, ar govs ķēdi iezemētus pļavā, esi redzējis? :D :D :D
Ja nopietni, tad ar 220V pļavā bez noplūdes automāta vispār nav ko darīt (neatkarīgi no zemējuma).
Pievienots 30 November 2009 - 09:00 PM
Nja...labs gan elektrikjis, ja piedaavaa pie radiatora zemeet :D Ja zemeesi pie radiatora, vienaa jaukaa dienaa var gadiities, ka atrausies pa nagiem taa, ka maz neliksies. Un piedevaam veel aparatuuru sabendeesi, jo redz kaiminju Vanjka buus izdomaajis taadaa pashaa veidaa sazemeet savu veco padomjlaika trumuli. Jo tas, redz, maita, pa nagiem saacis dot.
My soul is painted like the wings of butterflies,
Fairy tales of yesterday, will grow but never die,
I can fly, my friends!
Fairy tales of yesterday, will grow but never die,
I can fly, my friends!
Pievienots 30 November 2009 - 09:15 PM
West teica:
2tritones teica:
:D :D :D
es, kā reize, esmu elektriķis
Tu daudz tādus ģitāristus, ar govs ķēdi iezemētus pļavā, esi redzējis? :D :D :D
Ja nopietni, tad ar 220V pļavā bez noplūdes automāta vispār nav ko darīt (neatkarīgi no zemējuma).
Nu, parasti jau spēlē vietās, kur kāds nekāds zemējums ir pieejams, bez tā jaudīgu aparutūru nesavaldīsi :-)
Mājās jau dzīzāk nekāda laba zemējuma nav, ja būtu normāla nulle, fonam nebūtu jābūt. A pa radiatoru trubām nez kādas vēl strāvas var staigāt, labāk neriskēt.
Pievienots 30 November 2009 - 09:17 PM
Eu, ko jūs tādi pārnopietni. Teicu taču, ka vajag sazemēt.
Pievienots 30 November 2009 - 09:19 PM
West teica:
Eu, ko jūs tādi pārnopietni. Teicu taču, ka vajag sazemēt.
:D
Pievienots 03 December 2009 - 08:51 PM
Sazemējums. ļoti sastopama lieta mājas apstākļos ...
Tieši tā kā cilvēki runā, uztaisi sazemējumu, vai nu vadu kkādu piemet klāt un izlaid vai nu pa logu zemē vai kkur un būs normāli.
Zinu kad man nepārgāja skaņa bet palika mazāka.
Ir pat tāds gadījums z-swētkos lampiņas kad sāk iedegties lēnām un tad izdzist lēnām, un tajā brīdi kā viņas sāk iedegties t;a kombi šņakoņa, kā dziest āra tā klusums, diezgan labi skanēja :D
Tieši tā kā cilvēki runā, uztaisi sazemējumu, vai nu vadu kkādu piemet klāt un izlaid vai nu pa logu zemē vai kkur un būs normāli.
Zinu kad man nepārgāja skaņa bet palika mazāka.
Ir pat tāds gadījums z-swētkos lampiņas kad sāk iedegties lēnām un tad izdzist lēnām, un tajā brīdi kā viņas sāk iedegties t;a kombi šņakoņa, kā dziest āra tā klusums, diezgan labi skanēja :D
And yet I fight
This battle all alone
No one to cry to
No place to call home
This battle all alone
No one to cry to
No place to call home
Pievienots 22 April 2010 - 09:11 PM
man ar bija tā pati vaina liidzeeja vnk pievienot vadu no regulētājiem uz tiltu ja tas nelīdz nogriez mazāk gainu vai treble mazaak visiem kombjiem ir foneeshana tas ir tikai normaali to var tikai mazinaat pameegjini varbuut izklaat iekshas ar alumiinija folija liimlentu :)
Rock will never die
Pievienots 04 February 2012 - 05:44 PM
Pie radiatora gan nelien! Komplektā, norausies arī no kaimiņa ....!!!
1 Lietotāji(s) lasa šo tēmu
0 biedri(s), 1 viesi(s), 0 anonīmi(s) lietotāji(s)