Pālekt uz saturu

Dzejnieka dziesma

• Please log in to reply
5 atbildes uz šo tēmu

#1 Karambols

Karambols

Jauniņais

• Members
  • Pip
  • 6 raksti

Pievienots 14 August 2011 - 04:40 PM

Mācos spēlēt ģitāru no vienas krievu video skolas. Esmu iemācījies divas Coja dziesmas - Zvezda po imeni solnce un Pachka sigaret. Tagad gribētu iemācīties vienu latviešu - Zigmāra Liepiņa Dzejnieka dziesmu jeb Es neesmu dubļus bridis no teātra izrādes Kaupēn, mans mīļais. Akordus es te atradu, bet vai kāds nevarētu uzrakstīt ritmu. Mēģināju ar šitādu V^V*^V^V*^, bet liekas, ka nav īsti riktīgi.

#2 Sk8ergirl

Sk8ergirl

Biedrs

• Members
  • PipPip
  • 18 raksti
  • LocationRīga

Pievienots 30 August 2011 - 02:51 PM

Es iesaku spēlēt pēc dzirdes un sajūtām - katrai dziesmai ritms ir specifisks un nav jau noteikts viens "pareizais un īstais". Vismaz es pati tā daru un kaut kas jau sanāk - ja ar laiku augs meistarība, tad attiecīgi sajutīsi kur un ko vajag pielabot.
I drive everybody crazy, I drive myself totally crazy, trying to get the sound..

#3 Karambols

Karambols

Jauniņais

• Members
  • Pip
  • 6 raksti

Pievienots 06 September 2011 - 11:06 AM

Liels paldies visiem. Par to, ka nepalīdzējāt.

#4 Ritra

Ritra

Jauniņais

• Members
  • Pip
  • 2 raksti

Pievienots 06 September 2011 - 03:17 PM

Palīdzēt Tev nevaru, jo pati ģitārspēlē esmu pavisam iesācēja. :) Bet lūgums gan - ja Tev beigu beigās izdodas šo Dzejnieka dziesmu iemācīties un atrast to īsto ritmu, kas tev šķiet pavisam labs, tad ieraksti to šeit! Es būšu priecīga arī šo dziesmu pamācīties, kad būšu tik tālu tikusi. :) Paldies!

#5 augshejais

augshejais

Vietēja mēroga zvaigzne

• Members
  • 738 raksti
  • LocationRīga / Liepāja

Pievienots 06 September 2011 - 03:31 PM

Karambols teica:

Liels paldies visiem. Par to, ka nepalīdzējāt.

normāls čalis :D
~life's too short for bad tone~

guitars: Fender Baja Telecaster I Squier Custom Telecaster (with Fender WRHB pickups)
effects: DOD YJM 308 I Big M*ff Pi (clone) I Four Knob RAT I Behringer VT999 (modded) I Artec Vintage phaser (rehoused) I Small St*ne (clone) I Tremulus Lune I TC Electronic Nova Delay I
amp: Kustom® Defender 112

#6 australia

australia

Ģitāras griezējs

• Members
  • 194 raksti
  • LocationRīga

Pievienots 06 September 2011 - 10:05 PM

jēziņ.
autor, māte google uz dzejnieka karnevālu atrod tavu postu un saiti no akordi.gitaristiem.lv
tik ar piedziedājumu gan tur ir sviests..
ibanez,dimarzio,podhd500

0 Lietotāji(s) lasa šo tēmu

0 biedri(s), 0 viesi(s), 0 anonīmi(s) lietotāji(s)

gandrs.lv gitarspele.lv banner