Pālekt uz saturu

Nepatīkama skaņa

• Please log in to reply
1 atbilde šai tēmai

#1 projexo

projexo

Jauniņais

• Members
  • Pip
  • 9 raksti

Pievienots 04 February 2012 - 08:57 PM

Esmu iesācējs visā šitajā ģitāru padarīšanā, teiksim tā - esmu sajūsmā, man patīk un es daru :)
Man ir 3 nedēļus veca elektriskā SX ģitāra.
Lieta tāda ka pie bridža (ja tas ir tas ko domāju) džinkst G stīga. bridžā ir tāds trijsturīts kas kustās pa 'sliedi' pagriežot skrūvīti (drošvien ka zinat), tas trijstūrītis nedaudz kustās. Paspiežot šo trijstūrīti uz augšu vai uz leju džinkstēšana pazūd, tas ka viņš kustās laikam nav problēma jo kustās visi tādā veidā, bet nečarks... varbūt kaut kas ir jāregulē?
Kapēc nevēršos pie kāda gudra meistara ar savu naudas maciņu? Nejau es visu mūžu pie katra sīkuma skraidīšu pie meistara, tagad ir īstais laiks lai visu apgūtu no a-Ž . Vāāīīne? :)

#2 augshejais

augshejais

Vietēja mēroga zvaigzne

• Members
  • 738 raksti
  • LocationRīga / Liepāja

Pievienots 06 February 2012 - 08:00 AM

ne visi, kas brauc ar auto, paši arī maina tiem zobsiksnu ;)
ja saki, ka giča 3 nedēļas veca, tad pieļauju, ka pirkta veikalā, tad nu vislabākais būtu aiziet un viņiem uzjautāt, lai noregulē, kā nākas.
Varbūt, ja tomēr sals šķiet par lielu vai tamlīdzīgi, ieliec kādu bildi, kur var redzēt, ko Tu domā ar trīsstūrīti.
~life's too short for bad tone~

guitars: Fender Baja Telecaster I Squier Custom Telecaster (with Fender WRHB pickups)
effects: DOD YJM 308 I Big M*ff Pi (clone) I Four Knob RAT I Behringer VT999 (modded) I Artec Vintage phaser (rehoused) I Small St*ne (clone) I Tremulus Lune I TC Electronic Nova Delay I
amp: Kustom® Defender 112

0 Lietotāji(s) lasa šo tēmu

0 biedri(s), 0 viesi(s), 0 anonīmi(s) lietotāji(s)

gandrs.lv gitarspele.lv banner