Pievienots 06 February 2012 - 10:39 AM
man ir sekojoša preblēma!
nesen tiku pie Mesa Boogie Express 5 25!
riktīgi foršā skaņa! clean kanāls afigennais, gain skaņa arī forša, ir tikai viena problēma - slāpējot power chordus prasās vairāk čuga, čuga! vai ibanez tube screameris varētu risināt problēmu?
ja jā, tad viņi ir vismaz 3 - TS9, TS9DX, TS-808.
cik skatījos latvijā ir pieejams TS9DX un maxā 80Ls. baigā nauda.
cik šitais atbilst oroģinālajam? vai vispār ir vērts uz kaut ko tādu paraxtīties?
Pievienots 06 February 2012 - 01:41 PM
guitars: Fender Baja Telecaster I Squier Custom Telecaster (with Fender WRHB pickups)
effects: DOD YJM 308 I Big M*ff Pi (clone) I Four Knob RAT I Behringer VT999 (modded) I Artec Vintage phaser (rehoused) I Small St*ne (clone) I Tremulus Lune I TC Electronic Nova Delay I
amp: Kustom® Defender 112
Pievienots 06 February 2012 - 01:56 PM
Fairy tales of yesterday, will grow but never die,
I can fly, my friends!
Pievienots 06 February 2012 - 02:04 PM
dewired, 06 February 2012 - 01:56 PM teica:
bet tas tomēr ir par 37% lētāk kā 80 Ls
guitars: Fender Baja Telecaster I Squier Custom Telecaster (with Fender WRHB pickups)
effects: DOD YJM 308 I Big M*ff Pi (clone) I Four Knob RAT I Behringer VT999 (modded) I Artec Vintage phaser (rehoused) I Small St*ne (clone) I Tremulus Lune I TC Electronic Nova Delay I
Pievienots 06 February 2012 - 03:24 PM
Pievienots 06 February 2012 - 03:37 PM
Fairy tales of yesterday, will grow but never die,
I can fly, my friends!
Pievienots 06 February 2012 - 03:38 PM
Pievienots 06 February 2012 - 05:43 PM
dewired, 06 February 2012 - 03:37 PM teica:
tikai nez kapēc man šķiet ka par šādu cenu viņš mazliet pēc smiltīm skanēs, tāpat kā orģinālais.
taču paskatoties tava kombja demo viģikus, šķiet ka tev vairāk ar knobiem jāpaspēlējas, lai dabūtu čuk čuk, nevis uzreiz jāpērk kaut kas, ko neesi lietojis un nezini kā strādā.
Pievienots 06 February 2012 - 06:54 PM
crane, 06 February 2012 - 05:43 PM teica:
tikai nez kapēc man šķiet ka par šādu cenu viņš mazliet pēc smiltīm skanēs, tāpat kā orģinālais.
taču paskatoties tava kombja demo viģikus, šķiet ka tev vairāk ar knobiem jāpaspēlējas, lai dabūtu čuk čuk, nevis uzreiz jāpērk kaut kas, ko neesi lietojis un nezini kā strādā.
prikols tāc, ka pac (iekšējais kombja) draiva tembrs ir labāks par mesas v twin, bet ir par maz gaina! un dzirtēju, ka tube screamer šajā gadījumā ir paša laikā!
tikai jautājums vai paštaisīc pedālis būs tas pac kā oriģinālais tube screamers (es domāju skaņas ziņā)!
Pievienots 06 February 2012 - 07:16 PM
andriics, 06 February 2012 - 06:54 PM teica:
Bet nu gan tūbskrīmers, gan līdzīgs boss draivs (sd-1), ne arī kāds parasts būsteris, kas palīdzētu iegūt trūkstošo geinu ir pietiekami izplatīti pedāļi, lai kādam pazīstamam būtu un varētu izmēģināt, vai arī - sarunāt kādu no foruma, kas grib izmēģināt to mesas kombi un ir kāds attiecīgs pedālis. Lai nav jāpērk kaķis maisā, ja pats īsti nezini, kas un kā.
Pievienots 07 February 2012 - 12:17 AM
Pievienots 07 February 2012 - 01:15 PM
Vai esi pārliecināts, ka TS, kas slavens ar saviem sulīgajiem vidiem, ir piemērots čuga čugāšanai, kam parasti vidus izgriež?
P.S.Neesmu drošs, ka klipiņā dzirdamā skaņa ir baigi superīgā ritma spēlēšanai. Paprasi vietējiem ierakstu studiju censoņiem, vai tādu skaņu vispār var ar kādu instrumentu samiksēt kopā. Nav izslēgts, ka ieraksta skaņas kvalitāte + youtube kompresija + klausīšanās uz datora dod savu iespaidu, bet es vienalga paskatītos arī kādā citā virzienā
kaut ko mēs par šo tēmu jau pļāpājām http://www.gitaristi...dali-ierakstam/
Pievienots 07 February 2012 - 01:38 PM
fupos, 07 February 2012 - 01:15 PM teica:
Vai esi pārliecināts, ka TS, kas slavens ar saviem sulīgajiem vidiem, ir piemērots čuga čugāšanai, kam parasti vidus izgriež?
P.S.Neesmu drošs, ka klipiņā dzirdamā skaņa ir baigi superīgā ritma spēlēšanai. Paprasi vietējiem ierakstu studiju censoņiem, vai tādu skaņu vispār var ar kādu instrumentu samiksēt kopā. Nav izslēgts, ka ieraksta skaņas kvalitāte + youtube kompresija + klausīšanās uz datora dod savu iespaidu, bet es vienalga paskatītos arī kādā citā virzienā
kaut ko mēs par šo tēmu jau pļāpājām http://www.gitaristi...dali-ierakstam/
vai esi redzējis šitos?
bet labprāt gribētu šo salikumu dzirdēt savām ausīm!
Pievienots 08 February 2012 - 05:49 PM
Ja Tev neatrodas neviens, kas būtu ar mieru aizšļūkt pie Tevis ar TS, atsit man nākamnedēļ PM, man varbūt arī gribētos pamocīt Mesu.
Man ir TS9, ja kas
Also tagged with Tube screamer, ibanez
Laižam dzīvē! →
Ģitāras, kombiņi, pedāļi utt. →
Ibanez un efektiTēmu uzsāka andzux, 21 May 2012 |
|
|
||
Laižam dzīvē! →
Pērk, Pārdod, Kur var nopirkt? →
Pārdodu Ibanez 5stīgu basu + Crate kombiTēmu uzsāka Yorg, 20 May 2012 |
|
|
||
Laižam dzīvē! →
Pērk, Pārdod, Kur var nopirkt? →
Pārdod Ibanez S 470Tēmu uzsāka Ruudis, 17 Mar 2012 |
|
|
0 Lietotāji(s) lasa šo tēmu
0 biedri(s), 0 viesi(s), 0 anonīmi(s) lietotāji(s)