Labdien,
Man pieder schecter omen 6 ģitāra un es aizdomājos par to, vai to var ekranēt kvalitatīvāk, nekā to izdarīja paši schectera ražotāji...
Dzirdēju par diviem ekranēšanas variantiem t.i izmantojot folijas lenti vai ekranēšanas krāsu.
It kā man rokas ir ar pieredzi un aug pareizā vietā, tāpēc es gribētu pats to izdarīt.
Vienīgi, es nezinu kādu ekranēšanas veidu labāk izvēlēties.
Ģitāras ekranēšana
Started By 1969, May 21 2012 03:46 PM
8 atbildes uz šo tēmu
Pievienots 21 May 2012 - 03:46 PM
Pievienots 21 May 2012 - 05:02 PM
Ar ekranizeshanu ir ta, ka labakaja gadijuma ekrans nonems tavu fonu pa 25%, bet tomeer tas buus juutams, pirmais variants ir ka variants, ja tu aizved pei meistara, vai arii, ja ir mazak iepriekshzinaashanas to vari izdariit pats majaas, nav nekas gruuts, un kludiities gandriiz nav iespeejams. otrais variants ir kvalitativaks, bet gruutaaks, un lai to izdariit vajagak izjaukt gitaras korpus un tad kraasot, un arii daargaaks variant tas ir. ieteiktu pirmo, man pasham ir ekranizeta gitara ar pirmo variantu.
Pievienots 21 May 2012 - 05:57 PM
Follija dempferē koku, labāks ir otrais variants!
Ir nopērkami tādi pūšamie flakoni, lēti laikam nav
Pievienots 21 May 2012 - 10:34 PM
Dolfs, 21 May 2012 - 05:57 PM teica:
Follija dempferē koku, labāks ir otrais variants!
Rock'n Roll, people!!
Pievienots 21 May 2012 - 10:39 PM
Jebkurš lieks sūds, kas pielipināts pie koka, traucē tam rezonēt.
Ne jau velti Stratu spēlētāji ņem nost pat plastmasas vāku otrā pusē virs atsperēm...
Ne jau velti Stratu spēlētāji ņem nost pat plastmasas vāku otrā pusē virs atsperēm...
Pievienots 21 May 2012 - 10:48 PM
ja ir problema, vajag to risinat un pofig uz tiem mitiem...
Custom Guitars, Repairs & Mods
Pievienots Vakardien, 09:13 PM
Ok.
Tagad jau es visu izklausīju, apdomāju, saņēmos un tomēr realizēšu ekranēšanu izmantojot foliju.
Paldies par jūsu viedokļiem.
Tagad jau es visu izklausīju, apdomāju, saņēmos un tomēr realizēšu ekranēšanu izmantojot foliju.
Paldies par jūsu viedokļiem.
Pievienots Šodien, 12:03 AM
Pēc tam pastāsti, kāds ir rezultāts.